top of page
Search
  • onlinebetcasino

Ijshockey World Cup Weddenschappen & Kansen - Evenement in Zürich

Updated: Feb 29, 2020

Iedereen die enthousiast is over ijshockey op het internationale toneel zou blij moeten zijn met het komende wereldkampioenschap voetbal. Het wereldkampioenschap ijshockey in Zürich is perfect voor de fanbase uit Duitsland om de wedstrijden op het ijs live te volgen. Dit resulteert in grote weddenschappen die de klok rond in de loop van het toernooi plaatsvinden en waarvan u met de tips van ons redactieteam gemakkelijk kunt profiteren. Het artikel lezen


De wijze waarop de voorronde in twee groepen wordt verdeeld, waarin acht landen om de kwalificatie voor de kwartfinales strijden, belooft veel explosieve topwedstrijden, aangezien alleen de vier beste teams in groep A en B vooruitgang zullen boeken. Hier vindt u enige inzichtelijke weddenschapsinformatie voor Duitse weddenschappenspelers.


Tip variaties aan het begin van het toernooi

Als je een kampioen wilt kiezen voor het wereldkampioenschap ijshockey in Zürich, krijg je natuurlijk de beste kansen. De favoriete nationale teams doen relatief vroeg in de openingswedstrijden mee aan het toernooi. Op de eerste wedstrijddag wacht het DEB-team rond de Finse bondscoach Toni Söderholm een bijzonder omstreden wedstrijd.


Het Duitse nationale team heeft niets te verliezen tegen de absolute titelaspirant uit Canada. Integendeel, met een beetje geluk zal het Canadese team bestaande uit NHL-professionals een tijdje nodig hebben om elkaar te vinden, wat hen op zijn minst een kleine kans geeft om te scoren. De kans is echter laag.


Een duidelijke weddenschapsaanbeveling is om te wedden op de Duitse kwalificatie voor de kwartfinales, maar pas nadat de groepswedstrijd tegen de Canadezen is afgerond. Door de waarschijnlijke nederlaag zullen de kansen op weddenschappen met betrekking tot "who gets ahead" waarschijnlijk toenemen. Een wereldkampioensweddenschap op Canada moet echter zo vroeg mogelijk worden geplaatst, omdat de favoriete kansen meestal aan het begin van het toernooi vallen.


In groep B begint de gastheer onmiddellijk tegen Rusland en de favorieten staan ook tegenover de groepsoverwinning, de regerend wereldkampioen uit Finland en de USA, in de openingswedstrijd. De koers naar de eerste plaats zal dus zeer waarschijnlijk op wedstrijddag één worden gezet.


Uitstekende combinatiemogelijkheden in de groepsfase

De toernooimodus van de topdivisie in het kader van het wereldkampioenschap ijshockey in Zürich 2020 biedt 28 wedstrijden in elk van de twee voorrondes, die van 8 tot 19 mei worden gespeeld. In de regel moet elke deelnemer altijd een vrije dag hebben voor het volgende duel. Het is zeker een goed idee om de reeds voltooide wedstrijden te analyseren en een oogje in het zeil te houden. Uiteindelijk gaat het niet alleen om de kwalificatie voor de ronde van acht in de Ice Hockey World Cup 2020. Sommige van de nationale teams vechten onderaan de tafel tegen degradatie naar Divisie IA of IB, dus duels zonder titelhoop worden gekenmerkt door een enorme explosiviteit.


Als u alle wedstrijden zorgvuldig analyseert, kunt u altijd streven naar extreem hoge weddenschappen met combinatie weddenschappen. Combineer gewoon de topfavorieten tegen een duidelijke buitenkant in een weddenschapsbriefje en voeg een paar goede kansen van minder duidelijke groepsspellen met doelweddenschappen toe, zodat de kans om te winnen gemaximaliseerd wordt. In dit opzicht was het ook de moeite waard om na te denken over systeem weddenschappen om de ene of de andere tip veilig te stellen.


Methoden voor spelgerelateerde voorspellingen

In ijshockey is de klassieke winnende weddenschap een van de meest populaire weddenschapstypes onder de Duitse tipgevers. Er is zeer zelden een gelijkspel. Toch is er een mogelijkheid waarom de kansen op de winnaar meestal van een solide niveau zijn. Wat echter steeds weer kan worden waargenomen bij internationale ontmoetingen tussen landen van ongeveer gelijke sterkte is dat een spelbeslissing zelden wordt afgedwongen in het eerste derde. In de meeste wedstrijden worden deze duels pas tegen het einde spannend.


Om deze reden willen spelers met ervaring graag halftijdse weddenschappen plaatsen, hoewel deze eigenlijk als derde weddenschap beschreven moeten worden. Welk team het eerste derde wint is erg populair en biedt vaak hogere kansen dan een weddenschap op de eindscore. Met betrekking tot een gelijke stand is de 1e terts bijna voorbestemd, vooral als het prestatieniveau van de tegenstanders in evenwicht is.


1 view0 comments

Recent Posts

See All

Ice Hockey DEL Playoff Finale Weddenschappen & Kansen

Een ijshockeyveld wordt hier getoondHet kampioenschap in de Duitse ijshockeyliga wordt, zoals elk jaar, beslist in de DEL play-off finale. Aanbevolen plaats. Waarbij de eerste zes van de finaletafel z

Het nieuwe provider netwerk NetEnt Connect gaat online

Het NETENT-logo wordt hier weergegevenNetEnt's eigen providerplatform Connect nadert het einde van de bètafase. De resultaten waren vrij overtuigend na de introductie van Red Tiger Gaming games, daaro

bottom of page